Kursus Website Menggunakan WordPress

kursus website wordpress terengganu

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Semestinya anda tercari-cari tempat atau agensi yang menawarkan kursus website terutamanya di kawasan Pantai Timur. Bagi kawasan Pantai Timur, kursus bina website ini amatlah jarang dibuat. Mungkin kerana kekurangan tenaga pakar ataupun kekurangan web agency di sekitar kawasan.

Kami iaitu Eskay Web Agency menyediakan pakej untuk bina website menggunakan WordPress di Kuala Terengganu, Terengganu. Kami menyediakan pakej seperti Pakej Personal Coaching selama 2 hari ataupun Pakej Coaching secara beramai-ramai untuk 2 hari.

Kami mengesyorkan kepada anda untuk mengambil pakej coaching secara personal kerana ia dapat membantu anda supaya lebih memahami dan dapat bertanya secara langsung.

Kami sertakan pengalaman atau testimoni daripada salah sebuah syarikat yang mengambil pakej personal coaching. Hasilnya mereka dapat menyiapkan sebuah website untuk syarikat mereka.

Testimoni Kursus Website Personal Coaching

 

 

Pastinya ia tidak mudah tetapi dengan bimbingan daripada kami mereka dapat siapkan malah dapat mengubah content website mereka bila-bila masa yang mereka mahukan.

Dan pastinya anda juga akan dapat informasi tambahan daripada founder Eskay Web Agency sendiri tentang perihal berkaitan dengan marketing. Founder Eskay Web Agency adalah seorang yang berpengalaman di dalam bidang marketing dan juga digital marketing.

Suhailli Kasmat
Founder Eskay Web Agency

Anda akan diajar cara membina website dengan menggunakan WordPress dan juga page builder Elementor. Bayangkan, anda hanya tahu cara menggunakan applikasi seperti Microsot Word dan Microsoft Powerpoint, tapi anda boleh membina dan menguruskan website anda sendiri.

Jika anda berminat atau mempunyai persoalan berkaitan dengan kursus website daripada pihak kami bolehlah hubungi kami di sini.

More To Explore

lajukan website
Web Maintenance

Lajukan Website Anda Dengan 3 Trick Mudah Ini

Kini semua orang inginkan result yang pantas dan begitu juga dengan carian maklumat atau pembelian di website, sudah tentu setiap orang inginkan website yang mereka

menjana duit melalui internet
Blog

5 Teknik Menjana Duit Melalui Internet

Pada era digital ini, ramai yang telah mula menjana duit melalui internet. Rata-rata mereka yang menjana duit melalui internet ini telah menjadikan internet sebagai punca

Subscribe to our newsletter

Dapatkan tips - tips terkini tentang website dan SEO!

Tips & Trick Website

Dapatkan Tips & Trick Terkini berkenaan website!
 Maklumat anda tidak akan dikongsi kepada mana-mana pihak ketiga.
× Boleh kami bantu anda?